Suflee ehk kohr on hästi kohev vormiroog, mis antakse lauale samas vormis, milles küpsetati. Enamasti valmistatakse sufleed valgest kastmest, mis soovikohaselt maitsestatakse lisanditega ja segatakse munakollastega. Viimase ainena lisatakse kõvaks vahuks löödud munavalge. Siis tõstetakse suflee klaas- või keraamilisse vormi ja küpsetatakse. Suflee tuleb kohe ahjust võetult lauale anda, sest ta langeb väga kiiresti kokku. Mõningaid sufleesid tehakse ka ilma valge kastmeta. Soolaseid sufleesid valmistatakse juustu, singi, kala, maksa, linnu- või ulukilihaga ja mitmesuguste aedviljadega: spinat, lillkapsas, porgand, seller jt. Magusatele sufleedele lisatakse pähkleid, shokolaadi, mandleid, vanilli, puuvilju või marju: ploome, kirsse, maasikaid, õunu jt. (NB 'kohr' käändub nagu sõna 'paks') ÕS 2006: kohr <20:kohru, .kohru; seisundivorm .kohrus> üleskerkinud, alt õõnes moodustis; KOK suflee, kohev vormiroog